maanantai 24. toukokuuta 2010

TEMRUOG

Netti on pullollaan ihania ruokablogeja jotka antavat ymmärtää, että niiden laatijat loihtivat jatkuvasti mitä upeimpia ateriakokonaisuuksia, leivonnaisia ynnä muita gourmeettisia ihmeitä. No. Paljastettakoon täten vallan julkisesti, että nokankoputtaja on toista maata.

Töistä kotiuduttuani olin aivan hirvittävän nälkäinen ja kuitti, eikä kumpikaan meistä tuntenut erityisempää intoa ruoanlaittoon. Hetken mietinnän jälkeen päädyimme siihen, että sateisen maanantain pikapäivällinen olkoon mössöä. Ja mitä on tämä mystinen jumalten muona? Se on makaronia kera ihan minkä tahansa mitä nyt kukakin haluaa lautasellensa laittaa. Minun mössöni koostuu raa'asta sipulista, tomaatista, fetasta, oliiveista, oliiviöljystä, suolasta ja pippurista.

Nautin valtaisan lautasellisen mössöä sohvalla kyhjöttäen. Tarkoituksenamme oli katsoa True Bloodia tallennuksesta, mutta muuan naurettava äijäilytoiminto oli yllättäen varastanut lempisarjani ohjelmapaikan, joten lohdutukseksi nautimme yhden vanhan CSI:n jakson.

Joskus onni on nopea ja yksinkertainen ilta-ateria, sellainen josta ei todellakaan kannata ottaa valokuvia.

2 kommenttia:

  1. Haa! Meillä on tuo ihan sama konsepti käytössä, mutta mössön sijaan sitä kutsutaan möyskäksi :) Eipä muuten ollakaan pitkään aikaan syöty möyskää. Kiitos kulinaristisesta vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Kiitti tosta "ihanista ruokablogeista"! Täytyy sanoa, että oon oikeasti loihtinut viime aikoina herkkuja, mutta nettiyhteyden ongelmien takia ne on vielä postaamatta. :-( Mutta siis: kaikella on arvonsa, niin kulinaristisilla ihmeillä kuin perusmössöilläkin!

    Mukavia koti-iltoja - ilman valokuvauksen aiheuttamaan lisäodotusta nälkäisenä ennen kuin voidaan aloittaa syöminen - sinne!

    VastaaPoista