keskiviikko 19. lokakuuta 2011

M, T, WTF?

Olen jo viikon päivät elänyt siinä luulossa, että muuan asiakkaan järjestämä teemaviikko alkaa keskiviikkona 24. lokakuuta. (Olen myös ihmetellyt, että miksi ihmeessä teemaviikko alkaa keskiviikkona, mutta mistäpä noita tietää?) Herään määräpäivänä kukonlaulun aikaan laittaakseni hommat valmiiksi. Hetken aikaa puuhailtuani päätän pistäytyä asiakkaan verkkosivuilla varmistaakseni, että kaikki on kuten pitääkin.

Ei ole.

No, vielä he ehtivät, tai elleivät näytä ehtivän, täytyy muistaa muistuttaa – paitsi hetkinen, miksi tietokoneen kalenteriohjelman ikonissa killittää numero 19? Kipaisen tarkistamaan asian keittiön*) seinäkalenterista**). Kappas, 24. päivä onkin ensi viikon maanantai. Tänään on keskiviikko, 19. lokakuuta. Ja hätäilemäni kampanjaviikko alkaa ensi maanantaina. Makes sense, aye?

No, johan sen näkee kansainvälisestä kalenteristakin: maanantain ja tiistain jälkeen tulee WTF. Loppuviikko leijailee jossakin kaukana, hämärän peitossa.

___

*) Olen aloittanut päiväni kotitoimistolla, koska olen unohtanut työpaikan avaimet toimistolle. Enkä voi laskea sen varaan, että juuri tänään sattuisi olemaan liikkeellä muitakin aikaisia lintuja. Aina ei nimittäin ole!

**) Tilanne täytyy luonnollisesti käydä tarkistamassa keittiön seinäkalenterista. Koneen kalenterisofta ei sovellu näin suuren epävarmuustilanteen ratkaisemiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti