tiistai 7. helmikuuta 2012

Tyhmä tiistai

Intouduin erään blogikynäilijän esimerkistä piristyneenä listaamaan, miksi tiistai oli täälläkin ihan helvetistä.

Tilasin lounasravintolassa aivan väärää ruokaa. Naurettavan hintaista, varsinkin jos vaikeilee alas hädin tuskin puolet.

Priorisoin työtehtäviä taas niin väärin. Jätin hähmäisimmät ja kiireisimmät pinon alimmaiseksi. Tyhmyydestä saa kärsiä istumalla pikaviestimen ääressä vielä kello 22. NN is sending you a file. Accept, vittu.

Sain vihdoin vaihdetuksi bussikortin työsuhdematkalippuun, ja mitäpäs minä tein ensimmäisenä päivänä? Jätin uuteen, vaaleanpunaiseen suojakuoreen ujutetun kortin työpöydälle. I sai kyseenalaisen kunnian noutaa surkeasti tuhisevan hernenokkaisen puolison jostakin matkan varrelta. Bussi on täynnä kirkuvia kakaroita. Kotiiiiin.

Marketissa kaikki menee päin seiniä. Mitä syödään on ei ei ei, mitä ostetaan on sekin ei. Lempimehua ei ole, ja koska tiistai on ihan paska päivä ja väärä kauppapäivä, ei ruokalista laatiudu lainkaan. Ja vielä: näytän ilmeisesti kyvyttömältä pakkaamaan ostoksia, koska I tarjoutuu hoitamaan senkin. Juu. Ikävää sikäli, että minä jään ansaan viheltävän, laulavan ja möykkäävän (!!!) kassan armoille.

Sain uudet sukset joita piti päästä heti koeajamaan. Tämän kaiken takia on taas liian myöhä. The End.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti